כדי לחיות חיים נורמליים אנחנו לא פעם צריכים עזרה עם כסף ופונים ללקיחת הלוואה ואז שוב צריכים עוד קצת ואז לוקחים עוד הלוואה ואולי אפילו הלוואה שלישית ויותר… אבל רגע, לא נמאס לכם לשים פלסטר על חולה שבניתוח פשוט לא יצטרך יותר אף פעם פלסטר? "משכנתא לאיחוד הלוואות" המסלול שפותר את הבעיה מהשורש במקום לחפש עוד ועוד הלוואה, תוך הפחתת הסיכונים לנזקים חמורים בטווח הארוך!
מתי מומלץ לקחת משכנתא לאיחוד הלוואות?
לקיחת משכנתא לאיחוד הלוואות מסייעת במצבים בהם אדם לקח הלוואה לרכב ובמקביל הלוואה לעסק ולטיול ולסגירת המינוס, אך מכל סיבה שהיא לא מצליח לעמוד בהתחייבויות ובתשלומים החודשיים . בלי לשים לב ההוצאות גדלות לצד הכנסות קבועות והיכולת לעמוד בהתחייבויות הולכת וקטנה. לקיחת מספר הלוואות במקום , איחודן להלוואה אחת גדולה , מעלה את החשיפה שלכם לסיכונים הבאים:
– לחץ כלכלי.
– לחץ נפשי.
– לחץ משפחתי.
– חוסר מוטיבציה.
– הפיכה למסורבי בנק.
– BDI שלילי.
– פיגורים , גרעון וצווי הוצאה לפועל.
זהו הזמן לקחת בחשבון את האפשרות של הלוואת משכנתא , הניתנת כהלוואה בתנאים טובים יותר ממרבית ההלוואות, כדי לעשות איחוד הלוואות בתנאים טובים .
איחוד הלוואות בעזרת הלוואת משכנתא: מעל 40% חושבים בהיגיון
הפתרון עבור 45% מציבור הלווים מספר הלוואות הוא לאחד את ההלוואות להלוואה אחת גדולה וארוכה שתפרוש את התשלומים ותפחית את ההחזר החודשי עליו אתם מתחייבים .
יתרונות משכנתא לאיחוד הלוואות:
– מעקב קל לאורך תקופת ההלוואה.
– הפחתת הריביות המצטברות.
– הקטנת ההחזר החודשי כ-50%.
למה הבנקים לא מציעים לקיחת משכנתא לאיחוד הלוואות?
הרבה נוטים לשכוח שמטרת הבנקים היא להרוויח כספים עבור הבנק ובעלי המניות.
לקיחת משכנתא לאיחוד הלוואות תפחית את הרווחיות אל מול מספר הלוואות שלקחתם . הבנק מעדיף הלוואות מהירות באישורים קלים , קליק או שניים והכסף אצלכם בתנאים וריביות המיטיבות בעיקר לבנק. המשכנתא נחשבת לפתרון משתלם ללקוח בגלל שהתנאים , הריביות וההחזרים מתוכננות על פי יכולות אישיות המשקפות את המציאות בצורה אמיתית, אחראית ונכונה.
משכנתא לאיחוד הלוואות עם "המרכז להבראה פיננסית"
"המרכז להבראה פיננסית" עוזר ללקוחותיו הרבים בתהליך הלוואת משכנתא לאיחוד הלוואות על בסיס הצלחה בלבד וללא עלויות מיותרות נוספות.
המרכז פועל על בסיס הצלחה בלבד ומציע:
– הפחתת גובה ההחזרים החודשיים והריביות.
– איחוד מספר הלוואות בגופים שונים.
– שיפור תנאי ההלוואות וגובה העמלות.
– צמצום חובות בבנק ובגופים חוץ בנקאיים.
– ניתוח כדאיות פירעון ההלוואות ביחס לקרן, קנסות וריביות.
– משכון נכסים וניתוח האפשרויות.
תהליך זה מעט יותר מורכב מלקיחת הלוואה ומומלץ לפנות לגורם מקצועי ומנוסה במצבים פיננסיים מאתגרים .