אם אתם בעלי עסק, כנראה שכבר תהיתם מדוע דווקא בעלי העסקים – אלו שמעסיקים עובדים ומפתחים את המשק, זוכים ליחס מפלה מצד הבנקים?
מדוע בעלי העסקים שלוקחים על עצמם סיכון גדול, פותחים עסק ומפתחים את הכלכלה, נאלצים לשלם יותר על ההלוואות שלהם בהשוואה לעובדים שכירים?
אם פניתם לבנק, סביר להניח שנתקלתם בטענות כמו "עסקים מסווגים כמסוכנים יותר" או "אלו תנאים לשכירים, לעצמאיים הריבית היא אחרת".
נשמע לכם מוכר? זה לא חייב להיות ככה!
אם יש לך עסק והמחזור השנתי שלך מעל 400 אלף ש"ח , מדובר בפתרון האידיאלי עבורך.
בשל הקשיים הקיימים בגיוס אשראי לעסקים עבור מימון פעילות שוטפת וצמיחה, מפעילה המדינה לאורך השנים, קרנות חברתיות להעמדת הלוואות לעסקים בערבות המדינה.
באופן זה, המדינה דואגת לשמור ולעודד את פיתוח הכלכלה והצמיחה במשק.
אחת הבעיות המרכזיות של העסקים בישראל הינה בעיית התזרים. בישראל נסגרים בכל שנה כל כך הרבה עסקים טובים (ורווחים) שנסגרים אך ורק בגלל פער תזרימי עליו לא הצליחו לגשר.
במסגרת תהליך הליווי , צוות הכלכלנים שלנו בונה תוכנית עסקית מפורטת , המאפשרת לבעל העסק לקבל את מלוא האשראי לו הוא זקוק.
במסגרת גיוס האשראי, בעל העסק נהנה ממעטפת עסקית שלמה, הכוללת תוכנית שיווק, ייעוץ עסקי ועוד המון פתרונות שיבטיחו את התפתחות העסק.
אנחנו פועלים על בסיס הצלחה בלבד, במטרה להנגיש פתרונות מימון ל-כ-ו-ל-ם!
מעוניינים לשמוע עוד? השאירו לנו פרטים וניצור איתכם קשר
כתובתנו: מנחם בגין 156, תל אביב
אי עמידה בתשלומי הלוואה או בהחזר עלול לגרור חיוב בריבית פיגורים והליכי הוצאה לפועל. ההלוואות תועמדנה לתקופה של 12 – 100 תשלומים חודשיים. עלות שנתית מקסימלית (כולל עמלות) בהלוואות צמודות מדד הינה 13%, בהתאם לריבית (קביעת שיעור הריבית המקסימלי). בהלוואות שאינן צמודות מדד; עד גובה “שיעור העלות האשראי המרבי”, בהתאם לחוק אשראי הוגן, התשנ”ג-1993.
המרכז להבראה פיננסית 2020 © תנאי שימוש
לקבלת גישה למתנה שתשנה את חייכם מלאו את הטופס וקבלו גישה מיידית:
לא ניתן לקבל הלוואה פחות מ-150 אלף ₪